Pin-Up 7 - Las Vegas

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Las Vegas, een paar kilometer asfalt in de woestijn. Een stad, casino’s, een vrouw... en een aantal legendarische hits, gebracht door een man met een zoetgevooisde stem; die zijn entree maakt in de strip. Een bezoek aan de swinging sixties. Dottie werkt bij het gokpaleis de Flamingo als fysionomiste. Ze heeft een fotografisch geheugen voor gezichten. Het is Dottie beschermt met haar fabuleuze visuele geheugen de black jack- en roulettetafels tegen aasgieren, verstokte valsspelers, armoedzaaiers en valsemunters. Het is Dotties taak deze sluwe heren eruit te pikken. Valse snorren en baarden, kale hoofden verborgen onder weelderige pruiken van het model yak, driedubbele kunstmatige onderkinnen; neuzen als een miereneter door een plastisch chirurg teruggebracht tot Cleopatra-formaat. Niets ontgaat Dottie. Zoals altijd is de beste ook de mooiste. Hoe kan een moordenaar haar verwarren met een van haar vriendinnen en haar bijna om zeep helpen? De vergissing is des te vervelender omdat de vriendin in kwestie de dochter is van een Las Vegas-tycoon. En zo raakt Dottie verzeild in de strijd om de macht in Las Vegas. En ze moet een hinderlijk lijk kwijtraken, want de moordenaar is zelf een slachtoffer geworden.

Overige productgegevens

Held/serie: Pin-Up
Reeks/Deel: Pin-Up 7
Verschijningsdatum: Week 30, augustus 2001
ISBN: 9789067936002
Scenarist(en): Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Berthet, Philippe
Genre(s): Avontuur, Oorlog
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

1. Pin-Up #1
1. Persuitgave
2. Pin-Up #2
4. Pin-Up #4
5. Pin-Up #5
8. Las Vegas en Big Bunny luxe editie

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00