Piratenvlag 3 - In het hart van de tijd

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Eindelijk is Dark Dan uit het reusachtige labyrint geraakt waarin hij zich gewaagd had. Hij is nu gelukkig verlost van “Meneer” en hij heeft een geschenk gekregen. Een vreemde kubus… hij denkt dat het een schat is waarmee hij zijn vrijheid kan terugkopen. Jammer genoeg is de inhoud nog geheimzinniger dan de kubus zelf. Wanneer Dan en zijn trouwe bemanningsleden naar open zee voeren, worden zij opgejaagd door de taaie Chico Dolor die de dood van zijn kapitein Slim Eenoog wil wreken. Er is echter nog een andere bedreiging die zijn volledige aandacht zal opeisen.

Overige productgegevens

Held/serie: Piratenvlag
Reeks/Deel: Piratenvlag 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789461570307
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Bingono, Brice
Genre(s): Zeevaart
Uitgever: Medusa

In deze reeks

1. Schuim en bloed
2. Voorbij de oceanen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00