Pjotr Müller - Boek voor Mo

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boek voor Mo
Nieuw
Pjotr Müller
Softcover
€ 22,50

Inhoud

Na zo'n 50 jaar kunstenaarschap kijkt Pjotr Müller (1947) terug op zijn loopbaan in de vorm van een door hemzelf getekende autobiografie in stripvorm. Het getekende verhaal was oorspronkelijk heel persoonlijk, bedoeld voor zijn dyslectische zoon Mo. Müller begon met het maken van reeksen kleurenprints van zijn kunstwerken, die hij met zwarte pen van een getekende fictieve omgeving voorzag.

Gaandeweg is een compleet levensverhaal ontstaan, waarin hij zijn leven als kunstenaar in beeld brengt, zijn motieven om beeldhouwer te worden, zijn relatie tot zijn familie, gezin en professionele entourage, zijn inspiratievormen en uiteraard zijn oeuvre tot nu toe.

De door Pjotr Müller gekozen vorm, de strip, is voor een beeldhouwer uniek om zijn werk te duiden. De werken krijgen een context, een situering die in werkelijkheid niet mogelijk is. Als toegankelijk medium bij uitstek is de strip een ideale kennismaking met de complexe wereld van de kunstenaar en een mogelijkheid zijn werk te duiden voor jonge generaties.

Overige productgegevens

Held/serie: Pjotr Müller
Reeks/Deel: Pjotr Müller
ISBN: 9789462262287
Scenarist(en): Müller, Pjotr , Vugt, Tonio van
Tekenaar(s): Müller, Pjotr
Uitgever: Lecturis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00