Pokémon - Het grote avontuur 2 - Het grote avontuur 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het grote avontuur 2
Nieuw
Pokémon - Het grote avontuur 2
Softcover
€ 8,95

Uitgave omschrijving

Nederlandstalig, maar zoals de Japanse en Engelse uitgaven lees je bladzijdes van rechts-naar-links.

Inhoud

POKÉMON, HET GROTE AVONTUUR! Deel 2

De strip Pokémon, het grote avontuur verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands! Deze spannende verhalen geven een eigenwijze, frisse kijk op de bijzondere wereld van Pokémon.
Dit stripverhaal is gebaseerd op de Pokémon games en begint bij het allereerste begin: een jonge hoofdrolspeler – Red – gaat eropuit in een wereld die wordt bevolkt door wonderlijke wezens, Pokémon. De reis van Red gaat verder in deel 2. De jongen uit Pallet Town is hard op weg om de beste Pokémon Trainer van de wereld te worden.
Onderweg beleeft hij grootse avonturen met allerlei spannende Pokémon. Red maakt ook kennis met een bijzonder meisje: Green. De duistere organisatie Team Rocket maakt jacht op haar. Maar wat is precies haar rol?

Pokémon, het grote avontuur is een feest voor iedereen. Of je nu een oude fan bent die graag herinneringen ophaalt aan dierbare Game Boy games, of een jonge fan die zich voor het eerst verdiept in de oorsprong van Pokémon, of als je gewoon graag een spannende avonturenstrip leest: de verhalen van Red, Pikachu en al hun vrienden stellen je niet teleur.

Overige productgegevens

Held/serie: Pokémon
Reeks/Deel: Pokémon - Het grote avontuur 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492975157
Scenarist(en): Kusaka, Hidenori
Tekenaar(s): Mato
Genre(s): Avontuur, Jeugd
Uitgever: Panini

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00