Pornhollywood - Pornhollywood

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Pornhollywood
Nieuw
Pornhollywood
Hardcover
€ 20,95

Inhoud

Los Angeles, augustus 1934. Cineast Jim Jewsky is bij Paramount in ongenade gevallen en moet het over een andere boeg gooien. Hij wil pornofilms draaien met dubbelgangers van grote sterren als Mae West en Gary Cooper. Maar door het genre waar hij zich aan waagt, komt hij ook in contact met de grootste gangsters die in de stad der engelen actief zijn: maffiosi, pooiers, corrupte politiemensen en malafide politici. Jewski gaat aan de slag voor een van de gevaarlijkste boeven: godfather Baldoni. Privé gaat het Jim voor de wind, hij heeft een droomrelatie met Jenny. Er is maar één probleem: hij is jood, zij is zwart. In het Amerika van de jaren dertig kan niet iedereen een dergelijke relatie waarderen, en ook al kan Jim rekenen op de bescherming van Godfather Baldoni, de invloed van de Ku Klux Klan wordt steeds groter. Jim begint te beseffen dat zijn films een gevaarlijk wapen zijn in de handen van verkeerde mensen.

Boeiende krimi in de stad van engelen en duivels. Simsolo en Dominique Hé leveren met Pornhollywood een pikant misdaadverhaal dat zich afspeelt in de coulissen van Hollywood. De twee delen verschijnen in het Nederlands meteen als integrale. Hommage aan de zwarte cinema en de film in het algemeen.

Overige productgegevens

Held/serie: Pornhollywood
Reeks/Deel: Pornhollywood
ISBN: 9789462940147
Scenarist(en): Simsolo, Noël
Tekenaar(s): Hé, Dominique
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00