Prins Valiant - Integraal Silvester 8 - Jaargang 1951 - 1952 case editie

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Silvester heeft van King Features Syndicate Inc. toestemming een facsimile-uitgave te verzorgen van alle verhalen van Prins Valiant. Om de sfeer van toen zo goed mogelijk te benaderen, worden de oorspronkelijke pagina's gerestaureerd - en opnieuw vertaald. - 18 albums (1788 pagina's) - Driemaal per jaar - In een luxe- en in een case-editie Prins Valiant, case-editie genummerde uitgave (oplage 100) case en exclusieve kunstdruk per boek

Dit is het achtste deel van een reeks van achttien boeken. Deze klassieker van formaat is eindelijk herbewerkt voor oud en jong. Een avonturenverhaal van alle tijden. In dit deel ontdekt Arf, de jonge leerling van prins Valiant, na het verliezen van zijn been dat hij over hele andere talenten beschikt dan vechten en strijden. Helaas zal hij daar weinig aan hebben als hij samen met zijn aanvoerder schipbreuk lijdt en te voet door de bergpassen moet reizen om thuis te komen. Val heeft naast de gebruikelijke avonturen en heldendaden een dubbele verrassing te verwerken.

Overige productgegevens

Held/serie: Prins Valiant
Reeks/Deel: Prins Valiant - Integraal Silvester 8
Uitgavereeks: Case editie
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Foster, Harold
Tekenaar(s): Foster, Harold
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00