Prins van de Nacht 9 - Arkanea

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Arkanea
Nieuw
Prins van de Nacht 9
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

De banden van bloed zijn eeuwig. Kergan heeft nu een nieuwe metgezel gevonden in de persoon van Anna, hij is onlangs getransformeerd ondanks de terughoudendheid van Arkanea. Maar hoewel hij dacht dat hij zichzelf had geëmancipeerd van zijn eigen schepper, werd het gevangen genomen door Arthemius, religieuze adviseur van Prins Vladimir, en onderworpen aan wrede marteling in een klooster. Want de man van de kerk toont een vurige ijver om de aard en oorsprong van vampiers beter te begrijpen. In naam van zijn unieke god, staat hij zichzelf toe om nog kwaadaardiger te worden dan de wezens die hij beweert te bevechten.

Kergan deelt het lijden van Arkanea en wordt zich dan bewust van de kracht van het pact dat hen verenigt. De banden van bloed zijn eeuwig.

Yves Swolfs vervolgt zijn onderzoek naar de oorsprong van het Kwaad door het verleden van zijn legendarische vampier terug te vinden in de donkere eeuw van Midden-Europa. In de tekening overstijgt Thimothée Montaigne deze klassieke horrorstrip uit zijn realistische lijn en voegt er een duisternis aan toe.

Derde deel van de nieuwe cyclus die teruggaat naar de begindagen van de Prins van de Nacht en de oorsprong van het kwaad.

Overige productgegevens

Held
Prins van de nacht

Reeks/Deel
Prins van de Nacht 9

ISBN
9789462941274

Scenarist(en)
Swolfs, Yves

Tekenaar(s)
Montaigne, Thimotée

Genre(s)
Fantasy

Uitgever
Glénat Benelux

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. De Jager
2. De brief van de inquisiteur
3. Volle maan
4. Het dagboek van Maximilien
5. Elize
6. Terug naar Ruhenberg
7. De eerste dood
8. Anna

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00