Quetzalcoatl 6 - De treurnacht

Beschikbare uitgaven

De treurnacht
Nieuw
Quetzalcoatl - Softcover Saga
Softcover
€ 8,99
De treurnacht
Nieuw
Quetzalcoatl - Hardcover Saga
Hardcover
€ 19,99

Inhoud

Om zich te wreken op keizer Moctezuma, die haar hele volk liet offeren op de grote piramide van Tenochtitlan, slaagde Maïana Xochitla erin om Cortés en zijn vierhonderd Spanjaarden te vervoegen om hen te gidsen over de Mexicaanse hoge sïerra’s naar de Aztekenhoofdstad zodat hij die kan verwoesten. Zodoende komt de verschrikkelijke voorspelling over terugkeer van Quetzalcoatl uit door de tussenkomst van Spanje.
Verzucht op goud, roem en bloedvergieten bestormt de conquistador met zijn ruiters van ijzer en vuur de dijken die naar de wonderbaarlijke stad op het meer leiden. Maar de toorn van de gevederde slangengod tegen de eerste Aztekenverdediging. Trieste nacht, roept Cortéz, aan Alexander en Caesar denkend…. Treurnacht !

Als scenarist en tekenar stelt Jean-Yves Mitton een verhaal vol liefde en bloed voor, zoals hij dat graag verteld. Een stripverhaal met filmeffect !

Overige productgegevens

Held/serie: Quetzalcoatl
Reeks/Deel: Quetzalcoatl 6
Scenarist(en): Mitton, Jean-Yves
Tekenaar(s): Mitton, Jean-Yves
Genre(s): Geschiedenis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00