Ravine 2 - De god onder de berg

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De god onder de berg
Nieuw
Ravine 2
Softcover
€ 8,95

Inhoud

Ravine is een prachtig geïllustreerde, epische fantasy-roman die zich afspeelt in een fantasiewereld. Ravine is het verhaal van twee helden op twee verschillende zoektochten. Magiër Stein Phais is vast van plan om een Draak achterna te zitten op zoek naar een fortuin, terwijl drakenrijder Lynn de Luctes probeert onder haar plicht uit te komen nu ze alle testen heeft doorstaan om volwassen te worden.
Maar Ravine is ook het verhaal van Nebezial Asheri die gedreven wordt door zijn wens om zijn gestorven geliefden weer in zijn armen te kunnen houden. Daartoe wil hij het ravijn, ontstaan in een oude magische strijd, dichten en hen uit het dodenrijk terug te halen. De complete Alliantie werkt hem tegen maar de grootste tegenstand zal hij ondervinden van een groepje jongelui, waaronder een afvallige magiër, een opstandige drakenridder en hun bondgenoten.

Overige productgegevens

Held
Ravine

Reeks/Deel
Ravine 2

Scenarist(en)
Sejic, Stjepan

Tekenaar(s)
Marz, Ron

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. De vloek van Nebezial Asheri
3. Nieuwe Hoop
4. Balans
5. Strijd
6. Kracht

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00