Ravine 5 - Strijd

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

eens een held...
Lang geleden was Nebezial Asheri een held, maar dit was nog in de tijd dat het leek alsof het ruilen van zijn ziel voor oneindige macht een koopje leek. Zijn grootheidswaanzin bedreigt nu de hele wereld. Maar de Alliantie, die hem zou moeten stoppen, is door de jaren heen krachteloos geworden.

Wat kunnen Stein Phais - een tovenaar met op zijn zachtst gezegd instabiele spreuken - enLynn de Luctes, de drakenrijdster met luchtziekte, hier tegen doen?

Stjepan Sejic en Ron Marz, bekend van Witchblade en Artifacts, vervolgen hun magistrale fantasy-epos in de stijl van The Lord of the Rings en A Game of Thrones!

Overige productgegevens

Held/serie: Ravine
Reeks/Deel: Ravine 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460782114
Scenarist(en): Sejic, Stjepan
Tekenaar(s): Marz, Ron
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

Collector's pack cyclus 1
2. De god onder de berg
3. Nieuwe Hoop
4. Balans

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00