Reign 3 - Derde eskader

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Derde eskader
Nieuw
Reign 3
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

De terroristische organisatie Reign, uiterst machtig en goed georganiseerd, trekt een spoor van terreur over de ganse Westkust van de Verenigde Staten. Nadat ze met een verschrikkelijke explosie verschillende wijken in het centrum van Philadelphia van de kaart hebben geveegd, pleegt Reign een aanslag op het leven van President Norman Ford.

Adam Nexe, een ontmijner van de National Security Cell, heeft de president net op tijd kunnen redden. Na de mislukte aanslag geeft Grace Houseman, de leider van Reign, zich voor de verenigde wereldpers over aan de baas van Nexe. De speciale eenheden concentreren zich nu op de gevangenneming van Elisha Baekinski, een collega van Nexe, die ze verdenken van verraad en van banden met Reign. Elisha is, met de ordetroepen op de hielen, op weg naar haar vrienden nadat Houseman net voor hij zich overgaf haar vertelde dat hij een bom bij hen had geplaatst. Als ze na een waanzinnige achtervolging ter plaatse komt, ontploft het gebouw voor haar ogen. Ondertussen wordt Adam Nexe door zijn eigen baas Rude gearresteerd omdat hij Elisha hielp vluchten. Hij wordt naar een afgelegen plek gebracht waar Rude hem geheime informatie over “Reign “ onthult...

Overige productgegevens

Held
Reign

Reeks/Deel
Reign 3

Scenarist(en)
Téhy

Tekenaar(s)
Cara, Vincent

Uitgever
Medusa

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Derde eskader
Nieuw
Reign 3
Softcover
€ 6,95

In deze reeks

1. Day one
2. Tweede kans

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00