Reiziger 11 - Verleden 3

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het universum van Reiziger bestaat uit drie cycli die zich in verschillende tijdperken afspelen met als middelpunt steeds hetzelfde personage dat in staat is door ruimte en tijd te reizen. We zien hoe hij zich ontwikkelt in de loop van zijn kwantumsprongen, die door de diverse albums heen hun sporen nalaten...
De Reiziger belandt deze keer in het Parijs van de zeventiende eeuw. Omdat hij niet in staat is zijn vrienden te vinden of terug te keren naar de toekomst, wacht hij af. Hij leert schermen bij meester Florès, die hem bovendien vertelt dat er een vrouw bestaat die net als hij een v-vormig litteken en verschillend gekleurde ogen heeft...Dit is het derde deel van de intrigerende en virtuoze cyclus Reiziger-Verleden, getekend door Éric Lambert, die met Boisserie en Stalner ook al Flor de Luna maakte. Wanneer verleden, heden en toekomst slechts één tijdruimteavontuur vormen.

Prachtige omslagen van Juanjo Guarnido

Overige productgegevens

Held
Reiziger

Reeks/Deel
Reiziger 11

Scenarist(en)
Boisserie, Pierre
Stalner, Eric

Tekenaar(s)
Guarnido, Juanjo
Lambert, François

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Toekomst 1
2. Toekomst 2
3. Toekomst 3
4. Toekomst 4
5. Heden 1
8. Heden 4
12. Verleden 4

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00