Reiziger 13 - Omega

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Omega is tegelijk het slot van als het verband tussen de drie voorbije cyclussen van elk vier albums.

Terug naar het heden... In tegenstelling tot zijn moeder is de Reiziger gered. Hij brengt zijn jeugd met zijn vader en pleegmoeder op een eiland door. Het is een korte rustpauze, want de jonge Louis Markovic en zijn moeder worden teruggevonden door het Dogma, hetzelfde organisme dat jaren eerder de Reiziger uit de weg wou ruimen, maar dat nu beseft dat haar zoon de enige kans is om weer controle te krijgen over een wereld die aan chaos ten prooi is... In de Oudheid, in de arena van Lutetia, vinden we Vedder en Issa terug. Ze verdwijnen en duiken weer op in het Parijs van 2070. Na de zoektocht naar Mac aarzelt iedereen over de te volgen weg: Moet Vedder naar het verleden gaan om de kinderen te redden? Kan Lili nog gered worden? En kunnen ze in het verleden de toekomstige rampen voorkomen?

Overige productgegevens

Held/serie: Reiziger
Reeks/Deel: Reiziger 13
ISBN: 9789069699110
Scenarist(en): Boisserie, Pierre , Stalner, Éric
Tekenaar(s): Liberge, Éric
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Toekomst 1
2. Toekomst 2
3. Toekomst 3
4. Toekomst 4
5. Heden 1
8. Heden 4

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00