Renaissance 3 - Permafrost

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Permafrost
Nieuw
Renaissance 3
Softcover
€ 9,99

Inhoud

In Texas worden Swänn en Liz achternagezeten door de Skuall stropers die de dood van de familie Hamilton op hun geweten hebben. Swänn ondervindt de realiteit van de oorlog en emotionele shocks aan den lijve: hij moet de familie inlichten. Wanneer de Muur van Donald tussen Mexico en Texas wordt neergehaald om de Amerikaanse vluchtelingen door te laten, krijgt Liz weer wat hoop. Op Näkän en in de vergaderingen van het Complex gaan de debatten over de financiering van de Renaissance-expeditie voort. Vreemd genoeg neemt het Skuall gezantschap er een onverwacht belangrijke plaats in, hoewel het volk niet deelneemt aan de expeditie.

Een laatste, magistrale hoofdstuk van deze trilogie.

Sciencefictionsaga van Fred Duval en Frédéric Blanchard (Man van het jaar, Wonderball en Uur U) en Emem (Uur U). Toekomstverhaal met actuele thema's: uitputting van de natuurlijke hulpbronnen van de aarde. Voor de fans van Ravian en De werelden van Aldebaran. Genomineerd voor de prijs "beste album" op het internationaal stirpfestival van Angoulême.

Overige productgegevens

Held/serie: Renaissance
Reeks/Deel: Renaissance 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085586173
Scenarist(en): Blanchard, Fred , Duval, Fred
Tekenaar(s): Emem (Matthieu Ménage)
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

2. Interzone

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00