Requiem, de Vampierridder 11 - Oude liefde

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het conflict tussen Draconia en zijn buurstaten is bepaald nog niet ten einde. De oorlogsvloot van graaf Dracula op zijn vlaggenschip S.S. Satanic koerst richting het onbetrouwbare Dystopia om er de lokale adel een lesje te leren.

Tegelijkertijd zweren zijn binnenlandse vijanden nog immer samen met buurstaten en de sinistere wetenschappers. Deze laatste zijn in een vergevorderd stadium met de ontwikkeling van een wapen waaraan zelfs Dracula een zware dobber zal hebben.

Hoofdpersoon Heinrich Requiem wist in het vorige deel zijn geliefde Rebecca te bevrijden uit de klauwen van Otto, maar de zoektocht die hij opnieuw naar haar moet ondernemen is vol gevaren.

Overige productgegevens

Held/serie: Requiem, de Vampierridder
Reeks/Deel: Requiem, de Vampierridder 11
ISBN: 9789089820839
Scenarist(en): Mills, Pat
Tekenaar(s): Ledroit, Olivier
Genre(s): Fantasy, Horror
Uitgever: Prestige

In deze reeks

2. Dans met de dood
3. Dracula
4. Bal der vampiers
6. Hellfire club
7. Het klooster der bloedzusters

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00