Reuzen, de 3 - Bora en Leap

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Bora en Leap
Nieuw
Reuzen, de 3
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

Slapend sinds mensenheugenis in een blok ijs in het noordpoolgebied, wordt een mysterieuze beestachtige reus ontdekt door een multinational met de naam Crossland Corporation.Tegelijkertijd wordt Erin in Schotland wakker geschrokken. Steeds weer dezelfde nachtmerrie. Degene die de ongevalscène naspeelt waarin zijn ouders stierven. Met een gekwetst hart maar een glimlach op haar gezicht, stelt Erin haar oom en tante gerust door met haar neef te blijven spelen en haar favoriete bezigheid na te streven: de tuin onderhouden die ze sinds haar geboorte heeft gekoesterd.

Later, terwijl ze wat eenzaamheid zoekt in het bos dat aan haar huis grenst, jaagt een bende slecht willende kinderen haar achterna en noemt ze haar een heks. Erin, gered door een reus met een harig blad en een houten skelet, vermoedt nog niet de kracht van de banden die haar met dit majestueuze wezen verenigen. De gelijktijdige verschijning van deze twee fantastische reuzen is zeker geen toeval, maar verre van geïnteresseerd te zijn, is Crossland Corporation vooral geïnteresseerd in het gebruiken van hun bevoegdheden om haar eigen belangen te behartigen. Hoe zal Erin haar kolossale bondgenoot beschermen?

Overige productgegevens

Held/serie: Reuzen, de
Reeks/Deel: Reuzen, de 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463944434
Scenarist(en): Lylian, Christophe
Tekenaar(s): Christ, James , Drouin, Paul
Genre(s): Fantasy, Jeugd
Uitgever: Diedeldus

Ook beschikbaar

Bora en Leap
Nieuw
Reuzen, de 3
Softcover
€ 10,25

In deze reeks

1. Erin
2. Siegfried
4. Celestin

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00