Ridder d'Eon 2 - De samenzwering van Sint Petersburg

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De samenzwering van Sint Petersburg
Nieuw
Ridder d'Eon 2
Softcover
€ 9,95

Inhoud

1753. Lodewijk XV kan de inmenging door andere landen in Frankrijk niet langer tolereren. Hij heeft iets bedacht om de vele samenzweringen die zich afspelen in de schaduwen te verijdelen: een schaduwkabinet opzetten. Onder zijn rekruten bevindt zich een heel vrouwelijke man die kan zwaardvechten als geen ander. Zijn voorkomen vormt een buitenkans voor het infiltreren van de vijandelijke aristocratie en het uit de weg ruimen van verraders die de allianties bedreigen.

Travestie dateert niet van vandaag. Het ware en ongelooflijke verhaal van Charles Geneviève Louis Auguste André Timothée d’Éon de Beaumont is wel het bewijs. De jonge edele zet zijn eerste stappen in Versailles op een gemaskerd bal, verkleed als vrouw. Het bedrog is perfect en velen worden misleid. Al snel worden zijn aanleg voor vermomming en zijn voorliefde voor make-up opgemerkt door de adviseurs van de vorst, die besluit hem in dienst te nemen om de perfecte spion van hem te maken.

Overige productgegevens

Held/serie: Ridder d'Eon
Reeks/Deel: Ridder d'Eon 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463734585
Scenarist(en): Delalande, Arnaud , Mogavino, Simona
Tekenaar(s): Lapo, Alessio
Genre(s): Historisch, Spionage
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

1. Het einde van de onschuld

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00