RIP 3+4 - RIP - pakket deel 3 en 4

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De ijzersterke thriller RIP is het werk van tekenaar Julien Monier en scenarist Gaet's. Ze voeren een brigade van zes lijkenopruimers op die allen worstelen met eigen problemen en drama's. Een paar van hen zitten of raken diep in de shit. Per deel wordt een ander personage gevolgd. De reeks zal uiteindelijk zes delen tellen. In 2020 eindigde deel 1 op plaats 25 in de top-50 van dat jaar, samengesteld door deelnemende lezers van de Stripspeciaalzaak. In Frankrijk is dit de revelatie van het jaar. Reeds meerdere herdrukken van deel 1 en ondertussen ook de prijs van beste thriller ontvangen op het festival van Vienne.

Overige productgegevens

Held/serie: RIP
Reeks/Deel: RIP 3+4
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Gaet's (Gaëtan Petit)
Tekenaar(s): Monier, Julien
Genre(s): Thriller
Uitgever: Microbe

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00