Avonturen van Rob Harren - 50 miljoen strips!

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Tijdens zijn lange carrière in de stripwereld heeft Rob Harren meer dan 50 miljoen stripalbums verkocht, eerst bij uitgeverij Oberon waar het reeksen betrof als Asterix, Lucky Luke, De Generaal en Storm, daarna bij de uitgever van FC Knudde en toen als uitgever van Rooie Oortjes, dat hij van een enkel album uitbouwde tot een heel fenomeen. In dit boek is een terugblik opgenomen op zijn loopbaan, geïllustreerd met veel zeldzaam beeldmateriaal, en wordt daarnaast ruim aandacht geschonken aan het werk van tekenaar Gürsel. De tweede helft van het boek bestaat uit een uitgebreid, zeer rijk geïllustreerd dossier over Dany, de bedenker van de allereerste Rooie Oortjes.

Overige productgegevens

Held/serie: Rob Harren
Reeks/Deel: Avonturen van Rob Harren
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034307729
Scenarist(en): Boom, Hans van de , Saeger, Kris de
Tekenaar(s): Dany (Daniël Henrotin) , Di Sano (Salvatore Disano), Bruno , Diverse tekenaars , Gürsel, Gürcan
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

50 miljoen strips!
Nieuw
Avonturen van Rob Harren
Luxe
€ 45,00

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00