Robbedoes en Kwabbernoot 44 - De zwarte straal

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Robbedoes en Kwabbernoot logeren in het kasteel van de Graaf van Rommelgem. Deze ontvangt van een collega een pakketje met een vreemde paddestoel. De Graaf ontdekt na een lang onderzoek dat de paddestoel, als aandrijving voor zijn uitvinding, de mogelijkheid heeft blanke mensen tot negers om te toveren. Maar als de Graaf de machine test, blijkt er niks te gebeuren. Daarom gaat hij hulp zoeken bij een collega in de stad. Maar vlak na zijn vertrek komt er een stroomstoring en het apparaat blijkt wel te werken... op Robbedoes! door toevalligheden is Vito Cortizone (zie Robbedoes in New-York en Vito Fiasco) in Rommelgem en hij ziet het wel zitten om als neger (onherkenbaar voor de politie dus) door het leven te gaan...

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Tome (Philippe Vandevelde)

Tekenaar(s)
Janry (Jean-Richard Geurts)

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00