Robbedoes - Door... 9 - Kwabbernoot gaat trouwen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Kwabbernoot gaat trouwen
Nieuw
Robbedoes - Door... 9
Softcover
€ 10,50

Inhoud

Kwabbernoot heeft belangrijk nieuws voor zijn vriend Robbedoes: hij gaat trouwen! Hij zal dus ook niet meer altijd beschikbaar zijn om mee op avontuur te trekken. De vrouw aan wie hij zijn hart verloren heeft, is Clothilde Gallantine, de dochter van een beroemde uitgeefster van modebladen. En uiteraard wil Kwabbernoot zijn vlam en haar moeder graag snel aan Robbedoes voorstellen. Tijdens de kennismaking in het kantoor van mevrouw Gallantine, wordt voor de neus van Robbedoes en Kwabbernoot een kostbaar juweel gestolen en onze vrienden gaan de dievegge onmiddellijk achterna. Tevergeefs helaas. Kwabbernoot, te verliefd, heeft zijn hoofd niet bij de zaak en laat de dievegge ontsnappen.

Wanneer IJzerlijm hoort over de huwelijksplannen van Kwabbernoot, gaat ze bij Robbedoes solliciteren. Is zij niet de aangewezen persoon om Kwabbernoots rol over te nemen? Ze is tenslotte intelligent, creatief en ondernemend en het staat dan ook als een paal boven water dat ze de dief van het juweel snel zal vinden. Maar de samenwerking maakt bij Robbedoes ook pijnlijke herinneringen los.

Kwabbernoot gaat trouwen is een verhaal vol verrassende plotwendingen, humor en emotie. En Robbedoes, die maakt kennis met "de vrouw" in al haar gedaanten: een autoritaire modegoeroe, een rijke verwende erfgename die bovendien verloofd is met zijn beste vriend, een oude vrouw die tijdens de oorlog werd beroofd, een dievegge die moet bevallen, een reeks topmodellen en tenslotte nog met... zijn eigen moeder!

Overige productgegevens

Held/serie: Robbedoes en Kwabbernoot
Reeks/Deel: Robbedoes - Door... 9
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031434473
Scenarist(en): Feroumont, Benoît
Tekenaar(s): Feroumont, Benoît
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00