Robert en Bertrand - Het ware verhaal van Robert & Bertrand

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het ware verhaal van Robert & Bertrand
Nieuw
Robert en Bertrand
Softcover
€ 29,00

Inhoud

Wat begon met de literaire ‘verkrachting’ van een Frans melodrama, eindigde na lange omzwervingen in de Vlaamse en Nederlandse stripwinkels onder de titel ‘Robert en Bertrand’. Deze boeiende studie samengesteld door archivist-onderzoeker DannY De LaeT onthult het volledige verhaal van de bekende vagebonden Robert & Bertrand onthuld. Hoe Raf Verhulst, schrijver van vervolgromans, Het Laatste Nieuws groot maakte ... en Willy Vandersteen inspireerde tot een stripverhalenreeks. Deze uitgave is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar wel en wee van Robert en Bertrand, en brengt het complete historisch en bibliografisch gesitueerd verhaal, van land tot land, van auteur tot auteur, begonnen in Parijs en geëindigd in Vlaanderen.

DannY De LaeT is een eminent onderzoeker op het gebied van stripverhalen, fantastiek, science-fiction en pulpliteratuur. Hij was redacteur van tal van fanzines en uitgave. Werkte voor buitenlandse uitgevers als Luithing, DAW books, Librairie des Champs Elysées en Albin Michel. Publiceerde monografieën over stripauteurs, en schreef artikels voor o.m. Spirou, Tintin, NVT, De Nieuwe. En meer, veel meer!

Overige productgegevens

Held/serie: Robert en Bertrand
Reeks/Deel: Robert en Bertrand
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464070576
Scenarist(en): Laet, Danny de
Tekenaar(s): Vandersteen, Willy
Genre(s): Info
Uitgever: Poespa

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00