Boeken van de Zieners - Robin Hobb 4 - Molly

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In De Boeken van de Zieners wordt het verhaal verteld van de bastaard Fitz, die op zesjarige leeftijd in het holst van een gure nacht wordt afgeleverd bij de poort van het immense kasteel de Hertenhorst, de residentie van de machtige Zienerkoningen. Gelukkig zijn er nog mensen die het goed met hem voorhebben. Burrich, bijvoorbeeld, de stalmeester die zich over hem ontfermt. En Chade, des konings persoonlijke adviseur, halve magiër en vertrouweling. In dit vierde deel, Molly, keert de eerste en grote liefde van Fitz terug in zijn leven.

Overige productgegevens

Held/serie: Robin Hobb
Reeks/Deel: Boeken van de Zieners - Robin Hobb 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024539208
Scenarist(en): Gaudin, Jean-Charles
Tekenaar(s): Sieurac, Laurent
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Uitgeverij L

In deze reeks

1. De bastaard
2. Het vermogen
3. Kettricken
9. Weerzien

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00