Arcadia Archief 54 / Robin Hoed (Arcadia Archief) - Op naar Absurdistan

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Op naar Absurdistan
Nieuw
Arcadia Archief 54 / Robin Hoed (Arcadia Archief)
Hc+linnen rug
€ 39,95

Uitgave omschrijving

Uitvoering: hardcover met linnen rug
Oplage: 500 ex. genummerd & gesigneerd

Inhoud

Misdruk - Erratum volgt. Zie onderstaand bericht van de uitgever:

Erratum in onze nieuwste uitgave - Robin Hoed

"Bericht aan al onze lezers!
Er sloop een fout in onze nieuwste aanwinst in de Arcadia Archief-reeks, ‘Op naar Absurdistan’ - Robin Hoed.

Aandachtige lezers merkten het ook al: in de gag op p 19 met titel ‘Verhalen en legenden’ liep het verhaal na de 2 pagina's die het moest beslaan, nog 2 extra pagina's door ... die 2 betreffende pagina's behoren eigenlijk tot een andere gag waarvan er 2 pagina s in ons album niet werden gepubliceerd.

Een spijtig erratum dat we reeds hebben aangekaart bij tekenaar Turk en waaraan Arcadia een mouw zal passen.

Een exacte timing hiervoor nu meegeven is onbegonnen werk, maar weet dat Arcadia haar lezers nooit in de kou laat staan! Of zoals Robin Hoed in de betreffende gag reeds profetisch opmerkte: ‘We zullen zien wat we kunnen doen’!

Bedankt voor jullie begrip en geduld

 

Albumbeschrijving:
22 jaar na ‘Rumoer in de Rimboe’ verschijnt er met ‘Op naar Absurdistan’ een nieuw album van Robin Hoed. Van deze populaire komische gagstrip, die haar grootste successen kende tijdens de jaren tachtig, verschenen er 19 albums in het Nederlands bij uitgeverijen ‘Le Lombard’ en ‘Dargaud’, en 21 in het Frans. Tekenaar Turk en scenarist Bob De Groot, die ook al garant stonden voor ettelijke avonturen van Clifton en Leonardo, laten - zoals vanouds – de twee erfvijanden Robin Hoed en sheriff Fritz Alwill opdraven in allerlei absurde situaties. In ‘Op naar Absurdistan’ vinden we de twee protagonisten van weleer terug in hun natuurlijke habitat, Nottingham Forest, waar ze het pad kruisen van vakantieverpestende aliens, tijdverslindende ambtenaren, zonovergoten onheilsvoorspellingen, onbereikbare olympische ambities en nog veel meer lachspierstimulerende situaties.

Met ‘Op naar Absurdistan’ pakt uitgeverij Arcadia zonder meer met een primeur uit. De kortverhalen en gags die in het album werden opgenomen, verschenen nooit eerder in album, en waren alleen te bewonderen in het stripweekblad Kuifje en in ‘Tintin Sélection’. Wie weet, inspireert het auteurs Turk & De Groot om in de toekomst nieuwe albums van deze reeks te maken.

Overige productgegevens

Held/serie: Robin Hoed
Reeks/Deel: Arcadia Archief 54
Subreeksen/Deel: Robin Hoed (Arcadia Archief)
ISBN: 9789491657641
Scenarist(en): Groot, Bob de
Tekenaar(s): Turk (Philippe Liégeois)
Genre(s): Humor
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00