Rode baron, de 3 - Donjons en draken

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Manfred von Richthofen en zijn vriend Willy halen hun hart op in de oorlog. Daar werden ze ook voor opgeleid. Het Russische front biedt hen de kans om zich uit te leven en daarbij zo veel mogelijk schade en slachtoffers te maken. Daarna vervoegen ze een jachteskader in Noord-Frankrijk. Manfred ziet er zijn aartsvijand Friederich terug, die deel uitmaakt van hetzelfde eskader. Met zijn nieuwe toestel, de Albatros, schiet Manfred de ene Engelse piloot na de andere uit de lucht. Hij slaagt er zelfs in om het grondoffensief van de geallieerden af te stoppen door hun monsterlijke tanks onder vuur te nemen. Maar voor de Rode Baron schuilt het grootste gevaar in zijn eigen kamp: Friederich wil hem koste wat het kost vernietigen.

Overige productgegevens

Held/serie: Rode baron, de
Reeks/Deel: Rode baron, de 3
ISBN: 9789031435524
Scenarist(en): Veys, Pierre
Tekenaar(s): Puerta, Carlos
Genre(s): Avontuur, Oorlog, Vliegtuigen
Uitgever: Dupuis

Ook beschikbaar

Donjons en draken
Nieuw
Rode baron, de 3
Hardcover
€ 16,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00