Rubine 8 - 96 uur

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Gale Jarvis heeft geprobeerd haar gelukkige verleden volledig uit haar geheugen te wissen: haar status, haar rijkdom, haar man en zelfs haar innig geliefde dochters. Ze wil vooral het lijk van Ryan Smith vergeten, de man die ze meer dan twaalf jaar geleden in Montana doodschoot. Voor die moord is ze ter dood veroordeeld, maar op wonderbaarlijke wijze is ze aan de voltrekking van haar straf ontsnapt. Het vliegtuig dat haar naar de gevangenis bracht, is namelijk in het gebergte neergestort en zij was de enige die uit het wrak kon ontsnappen voordat het in het ijskoude water van een meer verdween. De vogelvrije Gale is er bijna in geslaagd zich van haar herinneringen en haar wroeging te bevrijden. Maar op een avond, als ze rustig televisie zit te kijken, verschijnt het slachtoffer van haar misdaad op haar beeldscherm te midden van de onvrijwillige acteurs in een programma met bloopers! Gaat het om iemand die griezelig veel op hem lijkt? Voor Gale is echter elke twijfel uitgesloten: Ryan Smith leeft nog. Maar wie heeft zij dan vermoord? Is er eigenlijk wel een dode gevallen? Aan Rubine de taak om die vragen te beantwoorden...

Overige productgegevens

Held/serie: Rubine
Reeks/Deel: Rubine 8
Scenarist(en): Walthery, François
Tekenaar(s): Mythic (Jean Claude Smit)
Genre(s): Meisjes, Misdaad

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00