Arcadia Archief 33 / Sagen en legenden 1 - De pad

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De pad
Nieuw
Arcadia Archief 33 / Sagen en legenden 1
Luxe
€ 48,00

Uitgave omschrijving

Luxe- en gelimiteerde (50 ex.) & gesigneerde editie (verpakt in een luxueuze doos met 2 gesigneerde kleurenprenten)

Inhoud

Lang geleden, ver weg van hier, in een woest en ondoordringbaar gebied, was er eens een koninkrijk, een koninkrijk van wind en regen, van grassen en van raven, van een norse kasteelheer, hunkerend naar een erfgenaam… Als blijkt dat zijn vrouw hem dit geluk niet kan geven, gaat hij op zoek naar andere oplossingen, duistere oplossingen… maar ook zijn vrouw blijft niet bij de pakken zitten en bezorgt haar echtgenoot de verrassing van zijn leven…

De pad dateert uit 1983 en verscheen bij de Brusselse uitgeverij Jonas, die eind jaren zeventig, begin jaren tachtig, een collectie stripverhalen op groot formaat uitbracht van bekende namen als Vance, Hermann en Cosey. De pad was een van de eerste albums van Marc-Renier, die dat moment voornamelijk aan historische kortverhalen werkte voor Kuifje. Na enkele one shots bij Le Lombard, kwamen respectievelijk de reeksen Jackson, Ijzermasker en Black Hills tot stand, en dit op scenario van Giroud, Cothias en Yves Swolfs. Op dit moment werkt de Luikse tekenaar aan een album over het leven van de Oostenrijkse schilder Gustav Klimt.

Overige productgegevens

Held/serie: Sagen en legenden
Reeks/Deel: Arcadia Archief 33
Subreeksen/Deel: Sagen en legenden 1
ISBN: 9789491657238
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00