Sam Peeters - Collectie - Fucking Hell

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Fucking Hell
Nieuw
Sam Peeters - Collectie
Hardcover
€ 19,90

Inhoud

De Duivel is verliefd. En hij heeft het er niet gemakkelijk mee. Sinds hij Ilse heeft ontmoet op een SM-verkleedfeest (zij ging als SS-officier), krijgt hij haar maar niet uit zijn gedachten. Maar na hun onenightstand lijkt ze van de aardbodem verdwenen. Lucifer, de Koning van de Hel, de Meester van het Kwaad, heeft de blues. Hij verzaakt zijn plichten – het straffen van zondaars in de eeuwige vuren van de Hel is gewoon niet meer hetzelfde in een wereld zonder Ilse. In een wanhopige poging om haar te vinden, wendt hij zich tot zijn collega van de andere kant. Ondanks hun eerdere meningsverschillen is God bereid hem te helpen. Maar in ruil daarvoor vraagt hij ook een gunst van de Duivel...

Fucking Hell is een grappig en brutaal project van Sam Peeters. In zijn kleurrijke, sterk grafische pagina’s vol expliciete seks en creatieve martelmethodes vertelt hij een optimistisch verhaal dat bewijst dat de liefde echt onoverwinnelijk is.

Overige productgegevens

Held/serie: Sam Peeters - Collectie
Reeks/Deel: Sam Peeters - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492117410
Scenarist(en): Peeters, Sam
Tekenaar(s): Peeters, Sam
Genre(s): Drama, Humor
Uitgever: Scratch

In deze reeks

Iedereen op Claudia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00