Sam & Sarah - Je kunt meer dan je denkt

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Je kunt meer dan je denkt
Nieuw
Sam & Sarah
Hardcover
€ 14,90

Inhoud

Sam en Sarah vertelt het verhaal van twee helden. Twee helden in een rolstoel, Sam en Sarah. In een prachtig getekende strip leren we deze twee rollende kinderen kennen die in de klas zitten met lopende kinderen. De klas van Sam en Sarah is er eentje die je op elke school kan tegenkomen, maar toch is het nog steeds zo dat er maar weinig kinderen in een rolstoel in een klas met lopende kinderen zitten. In Sam&Sarah, je kunt meer dan je denkt, zien we tegen welke problemen Sam en Sarah aanrollen en hoe ze daarmee omgaan. Hun verhaal gaat over meedoen, over grenzen verleggen en angsten overwinnen. En vooral over hoe kinderen elkaar leren kennen en begrijpen door samen te spelen, rollend én lopend.

Geestelijk vader van Sam en Sarah is paralympisch zitskier Kees-Jan van den Klooster, die op zijn 23e na een snowboardongeluk terechtkwam in een rolstoel. In 2008 won hij goud op de X-Games in Aspen, Colorado en in 2010 kwam hij als enige Nederlandse atleet uit op de Paralympische Spelen in Vancouver. 

Overige productgegevens

Held/serie: Sam & Sarah
Reeks/Deel: Sam & Sarah
Scenarist(en): Reichenbach, Paul
Tekenaar(s): Vliet, Arie van
Genre(s): Info, Kinderen
Uitgever: Pear productions

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00