Samber 1 - Minder is meer

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Roquevaire, november 1847. De tweede generatie Sambers staat in onmin rond de doodskist van Hugo geschaard. Zelfs na zijn dood zweeft de vloek van de Patriarch nog boven hen allen. Sarah is er, de grote dochter die het boek "De Oorlog van de Ogen" waaraan haar vader werkte, wil voltooien. Haar moeder, een vrolijke weduwe die flirt met neef Guizot... En dan is er nog het meisje met de rode ogen dat rond het buitenverblijf en de zoon van het gezin draait... Tussen Bernard en de verdoemde Julie bloeit een fatale hartstocht op. Rood als de liefde, zwart als de dood...

Overige productgegevens

Held/serie: Samber
Reeks/Deel: Samber 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789069690216
Scenarist(en): Yslaire (Bernard Hislaire)
Tekenaar(s): Yslaire (Bernard Hislaire)
Genre(s): Geschiedenis, Roman
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00