Oorlog van de Sambers 7 / Maxime & Constance 1 - Herfst 1775 - De blik van de weduwe

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Herfst 1775 - De blik van de weduwe
Nieuw
Oorlog van de Sambers 7 / Maxime & Constance 1
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

"Maxime & Constance 1 is het eerste deel van de derde en laatste cyclus van De oorlog van de Sambers. Beetje bij beetje wordt het mysterie van het geslacht Samber ontraadseld.

In 1775 is Maxime-Augustin Samber nog een kind dat aan het hof van Marie-Antoinette verblijft. Toch zal hij het zijn die de vloek over de nakomelingen van het geslacht Samber zal doorgeven. Ligt de oorsprong van die vloek aan het hof? Vervloekt is degene die verliefd wordt op het meisje met rode ogen, want hij zal zijn hele leven lang tranen van bloed wenen. Dat beweerde Hugo Samber. Maar waar vindt die profetie haar oorsprong? Maxime-Augustin Samber, de vader van Hugo, is dé sleutelfiguur van deze vervloekte stamboom. Samen met zijn neef Augustin (met wie hij overigens niet alleen zijn voornaam gemeen heeft) is hij het meest doortrapte lid van de familie en verantwoordelijk voor het einde van de aristocratische lijn bij de Sambers. Zijn generatie wordt door de anderen ‘de cujus’ genoemd… de erflater die de vloek aan alle nakomelingen door zal geven. Maar in 1775 is Maxime-Augustin pas een kind aan het hof van Marie-Antoinette. Wat kan er toen gebeurd zijn? Wat kan verklaren dat deze jongen dit verschrikkelijke lot moet torsen?"

Overige productgegevens

Held/serie: Samber
Reeks/Deel: Oorlog van de Sambers 7
Subreeksen/Deel: Maxime & Constance 1
ISBN: 9789491684456
Scenarist(en): Yslaire (Bernard Hislaire)
Tekenaar(s): Bastide, Jean
Genre(s): Geschiedenis, Roman
Uitgever: Glénat

Meer reeksen in deze collectie

Hugo & Iris
Werner & Charlotte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00