Samber 8 - Zij die mijn ogen niet meer zien...

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zij die mijn ogen niet meer zien...
Nieuw
Samber 8
Hardcover
€ 17,45

Inhoud

Dertig jaar na zijn creatie, na zeven albums en wereldwijd meer dan een miljoen verkochte exemplaren nadert de grootste romantische tragedie van de Negende Kunst zijn absolute apotheose. Samber is een meesterwerk van een bevlogen kunstenaar, een reeks die als geen ander de kwaliteiten van een auteursstrip weet te vertalen naar het grote publiek. Bejubeld door pers en publiek en een bestseller vanaf het eerste album, viel Samber wereldwijd ontelbare keren in de prijzen. Een cultreeks die nooit vervalt in formules en zichzelf opwerpt als een tijdloze klassieker.

Voorlaatste deel van de hoofdreeks Samber, die internationaal in de prijzen viel. De apotheose van een romantisch meesterwerk, geschreven en getekend door Yslaire. Tweede deel van de laatste, driedelige cyclus. Dramatisch familie-epos vol intriges, incest en valse karakters in de 19e eeuw.

Overige productgegevens

Held
Samber

Reeks/Deel
Samber 8

ISBN
9789462940932

Scenarist(en)
Yslaire (Bernard Hislaire)

Tekenaar(s)
Yslaire (Bernard Hislaire)

Genre(s)
Drama

Uitgever
Glénat

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00