Sandman - RW Deluxe 2 - Boek Twee

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Dream was zeventig jaar de gevangene van een groep magiërs. Nu hij teruggekeerd is naar het rijk der dromen en nachtmerries, blijkt dat in zijn afwezigheid vier belangrijke droomwezens zijn verdwenen. Daarnaast is in de wakkere wereld een droomkolk opgedoken: een mens met bijzondere krachten die het einde van de droomwereld kan inluiden.

Terwijl de droomkoning de jacht opent op de verdwenen droomwezens, is de jonge Rose Walker op zoek naar haar broer. Die speurtocht leidt naar drie mysterieuze vrouwen, een huis vol eigenzinnige bewoners, een verzamelaarsbeurs voor seriemoordenaars en uiteindelijk Dream zelf, want Rose draagt zonder dat ze het weet een geheim met zich mee.

Overige productgegevens

Held/serie: Sandman, the
Reeks/Deel: Sandman - RW Deluxe 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868734473
Scenarist(en): Gaiman, Neil
Tekenaar(s): Dringenberg, Mike , Jones III, Malcolm
Genre(s): Fantasy, Thriller
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

3. Boek Drie
4. Boek Vier
5. Boek Vijf
6. Boek Zes
7. Boek Zeven
8. Boek Acht

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00