Arcadia Archief 56 / Sarah Spits (Arcadia Archief) 2 - Fake News Fiction

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Fake News Fiction
Nieuw
Arcadia Archief 56 / Sarah Spits (Arcadia Archief) 2
Hc+linnen rug
€ 24,95

Uitgave omschrijving

Uitvoering: hardcover met linnen rug
Oplage: 450 ex. genummerd & gesigneerd

Inhoud

In 'Fake News Fiction'zien we een Sarah Spits zoals we ze graag hebben: humaan, geëngageerd, avontuurlijk aangelegd én steeds met een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Ze staat haar mannetje na een schipbreuk, springt in de bres voor migranten, toont haar artistieke kant wanneer haar redactie wordt opgedoekt en gaat als fotografe aan de slag om de evolutie van het Australische koraalrif, dat te lijden heeft onder de opwarming van de aarde, in beeld te brengen. Voeg daar nog een zoektocht naar een schat en een hele rits boze Noord-Koreanen aan toe en je weet dat je een Sarah Spits-verhaal pur sang in handen hebt.

De roodharige fotografe/journaliste uitgebreid voorstellen? Dat hoeft al lang niet meer! Sarah Spits is, naast Dokter Zwitser, een van de twee geesteskinderen van Marc Wasterlain die in de jaren ’70 en ’80 wekelijks te volgen waren in het stripblad Robbedoes. In totaal verschenen er 19 albums bij uitgeverij Dupuis en nu dus een 2de album bij vzw Arcadia. Iets zegt ons dat het niet het laatste zal zijn! De wereld is immers beter af met een op engagement en onrecht aan de kaak stellen drijvende rode furie als Sarah Spits!

Overige productgegevens

Held/serie: Sarah Spits
Reeks/Deel: Arcadia Archief 56
Subreeksen/Deel: Sarah Spits (Arcadia Archief) 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491657689
Scenarist(en): Wasterlain, Marc
Tekenaar(s): Wasterlain, Marc
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00