Saul 3 - De huurlingen van Barkahn

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Dit is een speciale schetseditie van Saul 3. Tekenaar Apri neemt je mee in het magische wordingsproces van het derde deel van Saul via bijzonder mooi uitgewerkte schetspagina’s in zowel potlood als inkt.  

Inhoud

Noodgedwongen nemen Saul en Lea dienst in het huurlingenleger van Barkahn. De huurlingen zijn op weg naar de stadstaat Ignor, die belegerd wordt door de troepen van Naknamore, de grootvorst van de stadstaat Rongji. Naknamore heeft Ignor belegerd omdat zijn dochter gevangengehouden wordt door de grootvorst van Ignor.
Binnen een dag wordt zij 18 jaar en wanneer de grootvorst van Ignor om middernacht met haar trouwt, wordt hij automatisch ook grootvorst van Rongji. Zo staat het geschreven in de wet. Doordat de stadstaat Ignor midden in een meer ligt is een belegering de enige optie, maar de tijd dringt. Daarom heeft grootvorst Naknamore de huurlingen van Barkahn om hulp gevraagd.

Vanaf het moment dat de huurlingen samen met Saul en Lea hun opdracht uit gaan voeren stapelen de problemen zich op. Niets is wat het lijkt.

Overige productgegevens

Held/serie: Saul
Reeks/Deel: Saul 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464860399
Scenarist(en): Ritstier, Willem
Tekenaar(s): Kusbiantoro, Apriyadi
Genre(s): Actie, Science Fiction
Uitgever: Personalia

Ook beschikbaar

De huurlingen van Barkahn
Nieuw
Saul 3
HC-cover A
€ 19,95
De huurlingen van Barkahn
Nieuw
Saul 3
HC-cover B
€ 19,95
De huurlingen van Barkahn
Nieuw
Saul 3
Softcover
€ 9,95

In deze reeks

1. De levende mantel
2. Eindstation

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00