Schaduwglas, het - Pakket delen 1-3

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Pakket delen 1-3
Nieuw
Schaduwglas, het
Softcover
€ 29,95

Inhoud

Fell weet in zijn tekeningen de tijd van toen opnieuw tot leven te wekken. De personages, de kledij waarin ze rondlopen, de straten en gebouwen van toen, alles ziet er netjes uit zodat ook de tekeningen geloofwaardig overkomen. Fell is een aanwinst in het moderne striplandschap. Stripspeciaalzaak.be

Londen. Het midden van de 1560's. Voor het jonge meisje, Rosalind, is het een plek waar ze zich als een jongen kan kleden, zodat ze een zwaard kan dragen en van de grotere vrijheden  kan genieten die jonge mannen van dat tijdperk kennen.

Een jonge leerlinge van de grootste occultist van Engeland komt erachter dat haar vader zal sterven aan een tumor. Dan blijkt dat haar bloedlijn een beetje ingewikkelder is en dat haar biologische vader een man is die Thomas Hughes heet. Hij is geheel uit haar leven verdwenen. Haar echte vader blijkt een verbond met de duivel te hebben. Rose negeert de waarschuwingen van haar aangenomen vader over de verschrikkelijke geheimen uit haar verleden en gaat op zoek naar antwoorden bij de leraar uit haar jeugd, Dr. John Dee, de occultisme-adviseur van de koningin.

Dit verhaal van magische intriges is gebaseerd op het verhaal van de magiër Dr. John Dee en zijn spirituele medium, de veroordeelde vervalser Edward Kelley.

Overige productgegevens

Held/serie: Schaduwglas, het
Reeks/Deel: Schaduwglas, het
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Fell, Aly
Tekenaar(s): Fell, Aly
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

Collector's Pack

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00