Schaduwspel der Shinobis, het - Het schaduwspel der Shinobis

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het schaduwspel der Shinobis
Nieuw
Schaduwspel der Shinobis, het
Hardcover
€ 24,95

Inhoud

In het feodale Japan dreigt een burgeroorlog. Keizerin Hiroyo wordt gehaat door het volk vanwege allerlei snode misdaden. De enige shogun die in staat is om op te staan ​​tegen de keizerlijke legers is Ashigaka. Deze strijd vraagt om Shinobis. Half-moordenaars, half-demonen, uit de mengeling van angst en fascinatie ontlenen ze hun krachten. Ze komen alleen uit hun Spartaanse dojo's om de gevaarlijkste missies met de grootste discretie te volbrengen. De clan gevormd door Hideyoshi en drie van zijn kinderen is de meest geduchte van allemaal. Velen begeren het geheim van hun macht. Terwijl de vijanden overal opduiken, zullen de clanleden van Hideyoshi zowel hun strijdvaardigheid als hun voorzichtigheid moeten verdubbelen om hun doel te bereiken.

De nieuwe serie van Sylvain Runberg speelt zich af in het middeleeuwse Japan. In dit verhaal zijn de intriges talrijk, maar het belangrijkste zijn de Shinobis, ook wel ninja's genoemd. Vergeet echter de beelden van gemaskerde krijgers uit Hollywood. Deze mannen komen voort uit een volk dat ontsnapt is aan de feodale macht die op de rest van het eiland van kracht is. Zij voelen zich niet verplicht om de erecodes 'bushis' in de Japanse vechtkunst te volgen. Zij bedenken veel onorthodoxere vechtmethodes voor die tijd: de kunst van spionage, guerrillaoorlogvoering, hinderlaag en moord.

Overige productgegevens

Held/serie: Schaduwspel der Shinobis, het
Reeks/Deel: Schaduwspel der Shinobis, het
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460789939
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Zhifeng, Xu
Genre(s): Avontuur, Middeleeuwen
Uitgever: Dark Dragon Books

Ook beschikbaar

Het schaduwspel der Shinobis
Nieuw
Schaduwspel der Shinobis, het
Softcover
€ 14,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00