Schipbreuk in de tijd - Verzamelcassette met 5 integrale delen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Verzamelcassette met 5 integrale delen
Nieuw
Schipbreuk in de tijd
HC+box
€ 200,00

Uitgave omschrijving

Deel 1 t/m 9 verschenen in het Nederlands tussen 1975 en 1985 en werd door verschillende uitgevers, in verschillende formaten uitgebracht. Het tiende deel is nooit eerder in het Nederlands uitgegeven.

Het tiende deel is nooit eerder in het Nederlands uitgegeven. Nu brengt Dark Dragon Books de volledige reeks, deel 1 tot en met 10, in een luxe verzamelcassette met zilverprint.

Ook zijn de verhalen opnieuw ingekleurd zodat het voor iedereen duidelijk moge zijn, dat dit verhaal de tand des tijds doorstaan heeft!

In tegenstelling tot eerdere vermeldingen zijn het 5 integraal albums geworden ipv 10 losse albums.

Inhoud

Een man in een capsule in de ruimte bevindt zich in een winterslaaptoestand. Om de mensheid te redden van een dreigende ondergang werden op het einde van de 20e eeuw een man en een vrouw, ieder afzonderlijk, in een capsule de ruimte in geslingerd. De man heet Christopher Cavallieri en de vrouw Valerie Haurèle. Duizend jaar later, in 2990, wordt één capsule geborgen en naar de Aarde gebracht. Christopher ontwaakt en al spoedig beleeft hij diverse avonturen onder dramatische omstandigheden op andere planeten, onder meer op Trasses, waar intelligente ratten leven. Als een rode draad loopt in de avonturen zijn zoektocht naar de andere reiziger Valerie. Op zijn zoektocht wordt hij vergezeld door Mara, een vrouw die verliefd op Christopher is.

Overige productgegevens

Held/serie: Schipbreuk in de tijd
Reeks/Deel: Schipbreuk in de tijd
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Forest, Jean-Claude , Gillon, Paul
Tekenaar(s): Gillon, Paul
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

1. De slapende ster
4. Dodelijk universum
7. Het zegel van Beselek
8. Ortho-menta's

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00