Scott Leblanc, de avonturen van 3 - Paniek over Saigon

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

1968. De sympathieke Scott Leblanc, een jongeman die blaakt van enthousiasme, is reporter bij het tijdschrift Bien en vue, waar hij de drijvende kracht is achter de rubriek 'Dieren en sterren'. Hij is er echter van overtuigd dat hij alles van een grote reporter in zich heeft en voorbestemd is voor spectaculaire successen. Tegen de achtergrond van de studentenopstand in Parijs kruisen Scott en professor Moleskine het pad van een raadselachtige Vietnamees, meneer Le, net voor hij midden op straat wordt vermoord. Klaarblijkelijk staat zijn dood in verband met het conflict dat in Vietnam aan de gang is. Het duo is vastbesloten om deze moord uit te spitten tot aan de bron en besluit op staande voet te vertrekken naar Saigon, een bekende bestemming voor Moleskine, die zelf ooit nog deel uitmaakte van de Franse troepen in Vietnam...

Overige productgegevens

Held/serie: Scott Leblanc
Reeks/Deel: Scott Leblanc, de avonturen van 3
ISBN: 9789030370024
Scenarist(en): Geluck, Philippe
Tekenaar(s): Devig
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00