Scott McCloud - De Beeldhouwer

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Beeldhouwer
Nieuw
Scott McCloud
Softcover
€ 27,50

Inhoud

Een betoverende stadsfabel over een jeugddroom, een afspraak met de Dood, de prijs van kunst, de waarde van het leven en een wanhopige liefde.
Dankzij een afspraak met de Dood wordt de jeugddroom van een jonge beeldhouwer vervuld: hij is in staat om alles wat hij bedenken kan met zijn blote handen te creëren. Maar nu hij nog maar 200 dagen te leven heeft, kan hij niet beslissen wat hij wil beeldhouwen. In de laatste momenten van zijn leven ontmoet hij de liefde van zijn leven en dat maakt het er voor hem niet echt makkelijker op.

Dit is een verhaal over het verlangen dat naar de rand van het redelijke gebracht wordt en ver daaroverheen. Geforceerde, onhandige danspasjes van een prille liefde tegen het decor van een schitterend in beeld gebracht aards portret van de grootste stad ter wereld. Het gaat over de kleine, warme, menselijke momenten van het dagelijks leven… en de grote deinende krachten die net onder het oppervlak verscholen liggen.

Scott McCloud is de bekroonde auteur van Understanding Comics, Making Strips, Zot! en vele andere fictie- en nonfictiestrips die hij de afgelopen dertig jaar op zijn naam heeft staan. Hij startte de 24-Hour Comic Movement en doceert regelmatig over de kracht van comics en visuele communicatie.

Overige productgegevens

Held/serie: Scott McCloud
Reeks/Deel: Scott McCloud
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492117120
Scenarist(en): McCloud, Scott
Tekenaar(s): McCloud, Scott
Genre(s): Drama, Fantasy
Uitgever: Scratch

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00