Shadow Banking 2 - Het radarwerk

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het radarwerk
Nieuw
Shadow Banking 2
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

De jonge beloftevolle Mathieu Dorval is net aan de slag bij de ECB, maar wordt beschuldigd van financieel gesjoemel. Wat de jongeman niet weet, is dat hij het slachtoffer is van een complot dat door enkele grote bonzen van de internationale financiële wereld. Mathieu raakte bij een aanslag gewond en heeft onderdak gezocht bij hacker Skull. Samen proberen ze nu een USB-stick te ontcijferen die Mathieu gevonden heeft bij Victor de la Salle en die geheime informatie zou bevatten over een aankomende financiële crisis. Maar zelfs computergenie Skull kan niet alle gegevens verklaren die hij op de stick ontdekt. Mathieu wordt gezocht door de politie én door de moordenaars van Victor, maar hij moet absoluut in Spanje op zoek naar de enige persoon die deze doos van Pandora kan openen.

Tweede deel van een geladen thriller voor een breed publiek, die een verhelderende kijk geeft op het complexe raderwerk dat draait achter de duistere wereld van de internationale financiële wereld.

Overige productgegevens

Held/serie: Shadow Banking
Reeks/Deel: Shadow Banking 2
ISBN: 9789491684999
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Chabbert, Éric
Genre(s): Thriller
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. De kracht van de schaduw
3. De griekse bom
4. Hedge Fund blues
5. Fallen Angels

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00