Shane 2 - De adelaarsrots

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Met dedicace en signatuur van Paul Teng

Inhoud

Het komplot komt aan het licht: er is een verrader aan het hof van koning Hendrik I van Engeland en hij is tot alles bereid om zich van het koninkrijk meester te maken.
De Engelse koning Hendrik I heeft zijn dochter Matilda, die keizerin van Duitsland is, aangewezen als zijn troonopvolger. Die onverwachte keuze zet kwaad bloed bij een aantal van zijn baronnen. Ze smeden een komplot om hun eigen kandidaat, Etienne de Blois, aan de macht te helpen. Om de koning te dwingen op zijn besluit terug te komen, ontvoeren ze Matilda. Slechts één man kan haar redden: de Ierse huurling Shane, die een hartstochtelijke liefde voor de prinses heeft opgevat.
Komt Shane op tijd om de gevangen koningsdochter te redden?

Overige productgegevens

Held/serie: Shane
Reeks/Deel: Shane 2
Scenarist(en): Di Giorgio, Jean-François
Tekenaar(s): Teng, Paul
Genre(s): Geschiedenis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00