Shi 4 - Victoria

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Victoria
Nieuw
Shi 4
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Jay en Kita zitten in de rats: de politie en de verschrikkelijke Kurb hebben hen te pakken. Ze slagen er ternauwernood in te vluchten met de hulp van senseï, maar ten koste waarvan? Nu er een prijs op hun hoofd staat, sluiten ze een verbond met de Dead Ends, de bende straatkinderen van Husband en Maria-vol-van-de-goot. Samen willen ze zich wreken op het Britse rijk dat hen schaamteloos verplettert. Ze kunnen handig gebruik maken van de beslissingen van koningin Victoria om hun doel te bereiken.

De Noord-Amerikaanse provincies eisen hun onafhankelijkheid, en dat kan de Queen maar matig waarderen. Ze laat een zeevloot bouwen en verklaart de oorlog aan Amerika. Er wordt een aanslag voorbereid voor de dag van de inwijding.

De demon zal tranen plengen, maar vergis u niet, hij zal er zich door voeden om sterker te worden en zal zijn haat de vrije loop laten.

Avontuur dat springt van het victoriaanse Engeland naar het heden, met een exotische toets uit Japan. Vier straffe vrouwelijke personages in de hoofdrollen.

Overige productgegevens

Held/serie: Shi
Reeks/Deel: Shi 4
ISBN: 9789085585961
Scenarist(en): Zidrou (Benoît Drousie)
Tekenaar(s): Homs, José
Genre(s): Actie, Avontuur
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

1. In het begin was er woede...
2. De demonenkoning
3. Revenge!
5. Black Friday
6. The Great Stink

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00