Collectie Millennium 13 / Siloë 1 - Psybom

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Ze heet Siloë. Het is een gewoon klein meisje... ogenschijnlijk. Want nog voor ze geboren werd, werd Siloë blootgesteld aan de onbekende effecten van een revolutionair wetenschappelijk experiment. Enkele jaren late is het kind de vitale inzet voor de planeet. Door haar gevangen te houden hopen sommigen te kunnen profiteren van haar verbluffende mentale mogelijkheden om hun peilloze politieke ambities te bevredigen... maar ze weten niet dat ze door deze krachten van dit kleine meisje te stimuleren een doos van pandora openen die niemand ooit meer dicht kan krijgen.

Overige productgegevens

Held/serie: Siloë
Reeks/Deel: Collectie Millennium 13
Subreeksen/Deel: Siloë 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789051651256
Scenarist(en): Tendre, Serge Le
Tekenaar(s): Servain, Stéphane
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Blitz

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00