Sjanghaï 1 - Het Regenkind

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Regenkind
Nieuw
Sjanghaï 1
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

Sjanghaï is een trilogie van de nu nog nobele onbekende tekenaar Yann Tisseron en scenarist Mathieu Mariolle.
Korte inhoud:
Begin van de 20ste eeuw. De toekomst van twee vrouwen staat op het spel in Sjanghai. De eerste, Yu Xin, is de gewapende arm van Kien Tang, de machtige leider van de drie Triades die de stad beheersen. Als de kille beul van haar laaghartige meester is ze een even gevreesde als meedogenloze krijger. De tweede, Jade, is aangesloten bij het Keizerlijke Circus in Peking. De onstuimige, hartstochtelijke, schijnbaar naïeve vrouw wil gebruik maken van de voorstellingen van haar gezelschap om een waardevol voorwerp op te sporen dat aan haar familie toebehoorde. Maar Yu Xin en Jade zullen beiden verstrikt raken in duistere machtsspelletjes. Want de keizerin-weduwe is slechts een marionet in de handen van plaatselijke criminelen en de westerse en Japanse bezetters. De oude, afgezette keizer droomt er in het geheim van om trots, macht en grandeur terug te geven aan het Hemelse Rijk, en de Triades zijn niet van plan hun lucratieve opiumhandel met de koloniën op te geven. Een geheime oorlog van ongekende omvang staat op uitbreken.
Met Het Regenkind wordt de dans geopend voor een avontuurlijke trilogie met fantasytintje. De overgang van het keizerlijke China naar de volksrepubliek zorgt voor een historisch achtergrondverhaal.

Overige productgegevens

Held/serie: Sjanghaï
Reeks/Deel: Sjanghaï 1
ISBN: 9789069698489
Scenarist(en): Mariolle, Mathieu
Tekenaar(s): Tisseron, Yann
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Glénat

In deze reeks

2. Beloften van de dageraad
3. Beste vijanden

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00