Slangengod 1 - De tranen van Odin

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De tranen van Odin
Nieuw
Slangengod 1
Softcover
€ 8,99

Inhoud

Een Viking deinst voor niets terug. Behalve, misschien, voor de strijdwoede van een berserk.

IJsland, erg lang geleden. Ulf Keludar, Viking-heer van het zuiden van het eiland, treft aan de waterkant een bewusteloze man aan, enige overlevende van de schipbreuk van zijn drakar. De onbekende, afkomstig van de Orkneyeilanden, is geen gewone schipbreukeling. Hij heet Elrik en draagt het teken van Odin, het teken van de wilde krijgers, de drie legendarische Berserkers van deze wereld, gekozen door de koning der goden zelf, en begiftigd met bovenmenselijke kracht. Elrik is verbannen door koning Hakoo van Noorwegen en gaat, tegen wil en dank, gedreven door een diep verlangen naar wraak, meestrijden in het conflict tussen Ulf en Björn de Verbrande, een andere machtige heer van het eiland. Te vuur en te zwaard wil hij het lot van IJsland, en misschien zelfs dat van het hele Vikingvolk, veranderen.

Begin van een drieluik. Een odyssee met de Vikingwereld als strijdtoneel, doordrongen van bloed en razernij. Na Horacio van Alba neemt Jérôme Le Gris ons opnieuw mee in een grote avonturensaga. Door de krachtige tekenstijl van Benoît Dellac tot leven gebracht.

Overige productgegevens

Held/serie: Slangengod
Reeks/Deel: Slangengod 1
ISBN: 9789462941038
Scenarist(en): Gris, Jérôme le
Tekenaar(s): Dellac, Benoît
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Glénat

Ook beschikbaar

De tranen van Odin
Nieuw
Slangengod 1
Hardcover
€ 16,95

In deze reeks

2. De tempel van de Kraaiengod
3. De manen van Loki

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00