Sluiers 1 - Orient

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Ersel wisselt graag het ene project af met een volgend. Voorlopig nog verbonden aan De Herinnering aan Abraham, maakt hij tussendoor - opnieuw met Renot waarmee hij al samenwerkte voor Medea - de one-shot Sluiers.

Korte inhoud:
Parijs aan het einde van de XIXe eeuw. In tegenstelling tot haar twee zussen, die zich opmaken om een mooie bruiloft te vieren, is Fran├žoise de Noiselles een rebelse persoonlijkheid, wiens vader er niet in slaagt om haar in toom te houden. Ten einde raad, en omdat hem een zware tegenspoed boven het hoofd hangt, stuurt de vader Fran├žoise naar Egypte. Daar moet ze op zoek gaan naar een cartografische expeditie die hem zou kunnen helpen om de situatie te keren. Ter plaatse geraakt de jonge vrouw in de ban van het Oosten, waarvan ze onmiddellijk, onder de sluiers, de diepe sensualiteit aanvoelt...

Exotisme, erotiek en actie staan centraal in dit grote historische avontuur, waarin we het pad kruisen van personages als Oscar Wilde, Toulouse-Lautrec, Aleister Crowley en Howard Carter.

Overige productgegevens

Held/serie: Sluiers
Reeks/Deel: Sluiers 1
ISBN: 9789030364665
Scenarist(en): Renot
Tekenaar(s): Ersel (Erwin Sels)
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00