Smallpress - Kouwe koffie

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Begin mei 2013 lanceerden de Gentse stripauteurs Maarten Van Praet en Seppe Van den Berghe het eerste nummer van Kouwe Koffie, een driemaandelijks stripmagazine dat zomaar eventjes 80 bladzijden telt. Een prima initiatief vonden wij dat hier op de redactie en dus werden lustig vraagjes opgesteld voor beide heren. Antwoorden deden de heren met een sympathiek filmpje. En zo komt u alles te weten over Kouwe Koffie en kan u het magazine massaal bestellen bij uw plaatselijke stripboer. Laat uw koffie daarvoor maar even koud worden.

Overige productgegevens

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00