Smaragdridders, de 1 - De magische kinderen

Beschikbare uitgaven

De magische kinderen
Nieuw
Smaragdridders, de 1
Softcover
€ 9,50
De magische kinderen
Nieuw
Smaragdridders, de 1
Hardcover
€ 13,95

Inhoud

In de keizerlijke stam van de insectenmensen knielt de tovenaar Asbeth voor Keizer Amecareth, gezeten op zijn troon in zwarte steen. Nadat hij de sterren geraadpleegd heeft, juicht de tovenaar. Dan kondigt hij zijn vorst het grote nieuws aan: het is tijd om opnieuw grondgebieden van de mensen te gaan veroveren! Ondertussen komt in het Smaragdkoninkrijk de oude magiër Elund, nadat ook hij de sterren geraadpleegd heeft en het gevaar voorvoeld heeft, zijn ongerustheid delen met koning Emerald de Eerste: de vijand van hun voorvaderen zal weldra weerkeren, hij voelt het. Tegenover deze dreiging stelt de koning voor, zoals zijn grootvader het in het verleden gedaan heeft, om de hulp in te roepen van de Kristalmagiër. Het dringende verzoek van Elund aan de Magiër blijft echter onbeantwoord...

Stripbewerking van een succesvolle romanreeks die over de hele wereld bijval oogst, vooral bij jongeren en jonge volwassenen.

Overige productgegevens

Held/serie: Smaragdridders, de
Reeks/Deel: Smaragdridders, de 1
Scenarist(en): Oger, Tiburce , Robillard, Anne
Tekenaar(s): Oger, Tiburce
Genre(s): Fantasy

In deze reeks

Pakket delen 1-4
2. De beproeving
3. De bedrieger

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00