Snow 1 - Snow

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Snow
Nieuw
Snow 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Sneeuwman Snow spoelt aan in een vreemd land en zoekt vervolgens de weg terug naar huis. Op zijn zoektocht ontmoet hij talrijke dieren en allerlei vreemde creaturen. En hij sluit vriendschap met een rups en een vleermuis, zij vergezellen hem op zijn tocht en helpen hem heelhuids thuis te geraken.
Eén grote verhaallijn loopt door het boek: de tocht van Snow, rups en vleermuis. Deze tocht wordt enkel met beelden verteld.

Spreads (tekening over pagina’s links+rechts) beslaan het grootste deel van het boek. Op deze spreads voert Van der Ougstraete de lezer/kijker mee naar nachtelijke wouden, betoverende bossen, met vreemde creaturen bevolkte moerassen, ondergrondse gangen, grotten, sneeuwlandschappen…
De spreads zijn als stilstaande fases, het zijn kijkplaten. Voor de aandachtige kijker valt er heel wat te ontdekken. De overige pagina’s hebben de bladindeling en dynamiek van een stripverhaal. Ze brengen tempo in het boek, en bieden ook de mogelijkheid tot visuele communicatie tussen de diverse personages.

Snow is een rechttoe rechtaan verhaal met een simpele verhaallijn. Maar Snow is ook zoveel meer: het boek zit boordevol verwijzingen en knipoogjes naar kunst en popcultuur, geeft de aandachtige lezer een verhaal in een verhaal (de rups) en verwijst op de achtergrond naar bepaalde vormen van milieuvervuiling.

Overige productgegevens

Held/serie: Snow
Reeks/Deel: Snow 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789461740083
Scenarist(en): Ougstraete, Dieter van der
Tekenaar(s): Ougstraete, Dieter van der
Genre(s): Avontuur, Maatschappij
Uitgever: Bries

In deze reeks

2. Fantomia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00